Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان در حالی که این روزها هرمزگان در وضعیتی سیاه و بغرنج از حیث شیوع کرونا به سر می برد و اطرفی با حضور در ماه مرداد گرمای بی سابقه بیش ار ۴۰ درجه سیانتی گراد را تجربه می کند، شاهد هستیم فعالیت در هیات فوتبال هرمزگان به شکلی جالب در این اواضع پیچیده دنبال می شود به گونه ای که در سال ۲۰۲۱ که کشور قطر در حال ایجاد سیستم تهویه زیر زمینی جهت کاهش دما برای جام جهانی فوتبال است، در هرمزگان با استفاده از پرونده و کاغذ و پنکه دستی عوامل اجرایی اقدام به خنک کردن خود می کنند!

مدت هاست ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس با مشکلات عدیده ای از جمله سیستم خنک کننده و عدم استفاده از رختکن ها جهت استفاده تیم ها دست و پنجه نرم می کند به گونه ای که با شروع فصل گرما این مشکلات بیش از پیش جلب توجه می کند تا جایی که این روزها حضور در هیات فوتبال استان هرمزگان و انجام یک کار جزئی ۱۰ دقیقه ای شما را دچار گرمازدگی می کند و ارباب رجوع عدم حضور را به حضورش ترجیح می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پروژه احداث ورزشگاه ۲۰ هزار نفری بندرعباس در سال ۱۳۷۶ از محل اعتبارات مصوبات سفر مقام معظم رهبری آغاز شد، عملیات اجرایی آن با کارفرمایی شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور در سال ۱۳۸۲ در زمینی به مساحت حدود ۱۱ هکتار با سطح اشغال ورزشگاه در حدود ۶۲ هزار مترمربع آغاز و درنهایت در تاریخ ۱۷ آبان سال ۱۳۸۹ پس از ۱۴ سال از تاریخ تصویب با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی افتتاح شد. ساخت این پروژه تا پایان سال ۱۳۹۶ با اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال به طول انجامید اما با توجه به گذشت ۱۱ سال از تاریخ افتتاح  مجموعه ورزشی خلیج فارس دارای نواقصی در  حین ساخت و بعد از بهره برداری بوده به نحوی که هنوز به پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی نرسیده است و امروز سایه‌ای از یک مجموعه ورزشی از آن باقی مانده و به جز خود زمین چمن، مابقی بخش‌های این مجموعه به دلیل عدم رسیدگی مسئولان، در حال ویرانی است.

در همین خصوص دبیر هیات فوتبال استان هرمزگان در گفت و گو با ایسنا، افزود: مشکل تهویه های ورزشگاه خلیج فارس و هیات فوتبال هرمزگان مربط به امروز و دیروز نبوده و از مدیرکل گذشته ورزش و جوانان هرمزگان تا امروز همچنان ادامه دارد و کارشناسان بسیاری آمدند و رفتند اما این مشکل همچنان باقیست.

اصغر معماری با بیان اینکه شرایط برای انجام امور بسیار سخت و طاقت فرساست، اضافه کرد: اکثر دوستان یا با پنکه یا با کاغذ و پرونده ها خود را خنک می کنند و اتاق های هیات راهی برای ورود و خروج هوا ندارند.

وی با اشاره به اینکه با تلاتش رئیس هیات توانستیم برای دو اتاق با زحمات فروان دو کولر جدا تهیه کنیم که آن هم جوابگو تمامی عوامل و کادر اجرایی هیات نیست، خاطرنشان کرد: در برخی مواقع مجبوریم تمامی افراد در اتاق رئیس جمع شده و امور را انجام دهند که آن هم از زمان شیوع کرونا به دلیل رعایت پروتکل ها و فاصله اجتماعی دیگر مقدور نیست و مجبوریم افراد را پراکنده و با پنکه رها کنیم تا امور خود را انجام دهند.

معماری با بیان اینکه اگر شرایط به همین شکل پیش برود احتمال دارد به دهه های گذشته بازگردیم و زیر درخت در بیرون مجموعه اداری مشغول به فعالیت شویم، عنوان کرد: در شرایط شیوع کرونا کار کردن اینچنینی به صلاح نیست و از طرفی نمی توانیم کارهای ارباب رجوعیان را به تأخیر بیندازیم پس مجبوری به زیر درخت ها برای سایه پناه ببریم!

به گزارش ایسنا، مجموعه ورزشی خلیج فارس بندرعباس در حال از ۸۹ مورد بهره برداری قرار گرفت که همچنان زیر نظر شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی بوده و تحویل اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان هم نشده و از همان زمان افتتاح تاکنون با مشکلات عدیده ای رو به رو بوده و در صورت عدم رسیدگی جدی شاهد مخروبه شدن آن در آینده ای نزدیک خواهیم بود!

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اخبار ورزشی هرمزگان هیات فوتبال خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۹۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: مرکز لرستان قرار بود روزی «دهکده المپیک» داشته باشد؛ اما رؤیای ایجاد این طرح تحقق پیدا نکرد و از ۲۶ پروژه تنها یک سالن دوومیدانی و یک ورزشگاه ۱۵ هزارنفری نیمه‌تمام باقی ماند.

ساخت دهکده المپیک در مرکز لرستان در سال ۸۶ با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس وقت سازمان تربیت‌بدنی و مسئولان لرستان آغاز شد.

هدف از اجرای این دهکده المپیک که کلنگ آن در زمینی به مساحت ۲۵۲ هکتار در منطقه کمالوند خرم‌آباد به زمین زده شد افزایش سرانه ورزشی و ایجاد محلی برای برگزاری مسابقات مهم بین‌المللی و جهانی و برپایی اردوهای مختلف ورزشی در لرستان اعلام شد.

اجرای نامناسب و جزیره‌ای، تهیه طرح آرمان‌گرایانه و دست‌نیافتنی باعث شد طرحی که مصوبه هیئت دولت را نیز داشت از یک دهکده با ۶۰ زیرمجموعه به مجموعه‌ای ورزشی با ۲۶ زیر مجموعه تبدیل شود و تغییر نام بدهد.

بعد از سال‌ها، از مجموع طرح‌های این مجموعه دو پروژه سالن دوومیدانی و همچنین ورزشگاه ۱۵ هزارنفری آن در دستور کار قرار گرفت.

در تیرماه ماه ۹۸، سالن دوومیدانی با حضور وزیر ورزش و جوانان افتتاح شد؛ اما ورزشگاه ۱۵ هزارنفری همچنان متوقف و نیمه‌کاره باقی ماند تا در سفر اول دولت سیزدهم به لرستان در بین مصوبات این سفر قرار گیرد.

حالا رستگاری این مجموعه ورزشی خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم رسیده تا با پیگیری و تخصیص اعتبارات لازم از سوی این دولت زمینه برای تکمیل و افتتاح آن فراهم شود.

لزوم احداث راه دسترسی به ورزشگاه

کرامت نرگس نژاد مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی در جریان بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه، اظهار داشت: این مجموعه ورزشی ۱۵ هزار صندلی دارد.

وی عنوان کرد: در این مجموعه حدود پنج هزار مترمربع فضای اداری و پشتیبانی داریم.

مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی، ادامه داد: ۱۹۰ میلیارد تومان تا کنون برای این مجموعه ورزشی اعتبار تخصیص‌داده‌شده است.

نرگس نژاد، گفت: ۸۰ میلیارد تومان هم پیمانکار در این پروژه طلب دارد.

وی با بیان اینکه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار روز این پروژه است، ادامه داد: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این اعتبار طی دو تا سه سال اخیر پرداخت شده است.

مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی با اشاره ساخت مخازن آب مجموعه و اینکه باید این مخازن نصب شوند، گفت: این مجموعه ظرفیت ۵۰۰ پارکینگ را دارد که از ۹۰ مورد از آنها برای اتوبوس و ۴۱۰ مورد نیز برای سواری می‌توان در نظر گرفته شود.

نرگس نژاد با تأکید بر اینکه زیرساخت‌های مجموعه خوب در نظر گرفته شده است، گفت: تنها راه دسترسی به مجموعه مانده که باید عملیاتی شود.

احیای پروژه در دولت سیزدهم

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: در زمان استقرار دولت سیزدهم، این مجموعه کاملاً تعطیل شده بود.

وی عنوان کرد: به‌نوعی این مجموعه در حال تخریب بود.

معاون عمرانی استانداری لرستان، گفت: در دولت سیزدهم، مجموعه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

ورزشگاه خرم‌آباد در ایستگاه ۹۴ درصد پیشرفت

بهزاد شاکرمی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: برای اجرای این پروژه در سال ۱۴۰۰، ۴۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: همچنین در سال ۱۴۰۱، ۴۶ میلیارد تومان اعتبار جذب شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه همچنین در سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان برای این پروژه اعتبار تخصیص پیدا کرد، افزود: در حال حاضر این مجموعه ورزشی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

شاکرمی، تأکید کرد: برای اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه به ۱۰۰ درصد برسد، باید مخازن آبی که خریداری شده نصب شود، بخش تمرین این مجموعه ورزشی هم باقی‌مانده که بر عهده بهره‌برداری برای اجرا گذشته شده است.

ورزشگاه ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح سال ۸۸ آغاز و طی سال‌های گذشته پیشرفت مطلوبی نداشته است.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های فنی، طی یک سال و ۲ ماه گذشته با کمک دولت سیزدهم، اقدامات جهادی و انقلابی و تخصیص‌های مالی این طرح ۴۰ درصد پیشرفت کرده است و هم اکنون با ۹۵ درصد پیشرفت در آستانه افتتاح قرار دارد.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: این طرح باارزش مالی روز ۱۵ هزار میلیارد ریال در تراز ورزشگاه‌های منطقه‌ای خواهد بود که باتوجه‌به استعدادهای ورزشی خوب در لرستان، جزو ملزومات حوزه جوانان به شمار می‌رود.

منصوری، یادآور شد: تکمیل زیرساخت‌های ورزشی موجب شکوفایی استعدادهای مطلوب در لرستان می‌شود که افتتاح این ورزشگاه هدیه دولت در راستای تعالی و سلامت روحی و جسمی جوانان این استان است.

بنابراین گزارش، سرانه ورزشی لرستان ۶۱ سانتیمتر مربع است و ۳۹ سانتیمتر مربع با میانگین کشوری فاصله دارد و تعداد ۵۰ پروژه نیمه‌تمام ورزشی با مساحت ۱۹۰ هزار مترمربع در استان وجود دارد که در صورت تکمیل آنها ۱۱ سانتیمتر به سرانه ورزشی اضافه خواهد شد.

در این راستا ورزشگاه ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد یکی از پروژه‌هایی است که پس از ۱۳ سال تعطیلی در سفر آذرماه ۱۴۰۰ رئیس‌جمهور به لرستان جزو مصوبات سفر قرار گرفت.

کد خبر 6099566

دیگر خبرها

  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج فارس» منتفی شد
  • مواج شدن دریا در خلیج‌فارس با وزش بادهای جنوب غربی
  • هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید